Отзыв о Opel Crossland X 2019 года
Opel Crossland X
2019
внедорожник,
автоматическая коробка передач,
, пробег - 2500 км, двигатель - 1.2 turbo бензин, комплектация - Innovation Расход в городе: 11.0 л/100км, по трассе: 5.2 л/100км, средний: 7.9 л/100км
Вибір. Першопочатково ми з дружиною хотіли просто нове авто, аби мати поменше заморочок із експлуатацією. Але трохи підійшовши до питання критичніше вирішили що рано ще Україною їздити із кліренсом 12-14см, як це є у більшості сучасних седанів/хетчбеків. Ціновий діапазон до $22 000. Плюсы автомобиля: Гарний салон. Симпатична зовнішність. Наявність як яскравих, так і темних кольорів при виборі комплектації. Непогана динаміка (як для такого мотору). Інформативне кермо. Минусы автомобиля: Шумність підвіски на невеликих нерівностях. Витрата палива містом бажано щоб була менша. Совет покупателю: Якщо сподобався салон авто - обов'язково проїхатися :) В цілому - авто за свої гроші дуже достойне. В тот же день Roman дописал: Забув відзначити ще обігрів лобового скла - дуже крута штука, яка сильно виручає зранку, коли вся машина покрита льодом. Також безключовий доступ - зручна штука, до якої звикаєш вкрай швидко й потім сильно хмуришся, коли в руки потрапляє звичайний ключ :) Через 5 мес. и 24 дней Roman дописал: Пройшов ТО1 при пробігу 8300. Загальна вартість склала 2445 грн (або $84). Замінено масло та масляний фільтр (1556 грн). Середня витрата палива за весь час 7.8, середня швидкість 39 км/год, майже завжди Shell. Масла не доливав :) Машиною задоволений шокапєц :) Нарешті розібрався з витратою палива: отож якщо відносно плавно їздити по місту й тягнутися заторами - можна на 8.1 виїхати. Якщо глухі затори, то біля 10-ки вийде. В коментарях хтось таки був правий й витрата палива знизилася після обкатки. З трасою все простіше - їдеш в режимі "овоч" типу 80-90 - маєш витрату близько 5.5-5.7, так як у мене немає стільки терпіння, то в режимі 60-обгін-140-хтось-тягнеться-60 буває 6.5 максимум. При цьому динаміка до 100 мені цілком подобається, після 100 ясне діло стає все сумніше :) До всього витрата сильно залежить від рельєфу - на рівній прямій дорозі я витрату й в 5.0 бачив )) Цікава штука, але чи то я звик, чи реально підвіска тихіша стала. Літні шини, що з заводу ідуть (Bridgestone) капєц шумні, зимові Michelin Alpine сильно тихіші. По трасі бажання авто втекти з траекторії не спостерігав, як у сусідньому відгуку. Маю надію, що такого й не зустріну :) Обсуждение отзываDanubecaptain Показать еще 2 Дякую за відгук - було цікаво прочитати. Думаю, що після гарної обкатки авто буде більш економічним. Бажаю безпроблемної експлуатації. +6ОТВЕТИТЬShep Danubecaptain, это вряд-ли )) малообьемные турбобензинки не отличаются экономичьностью... а насчет обкатки , при равных манерах езды расход то уменьшится, но в том то и дело, что манера станет более динамичной, когда уже можно будет нажать пополной)) так что расход таким где то и будет скорее всего +2-2ОТВЕТИТЬDanubecaptain Shep, если автомобиль своими размерами соответствует двигателю, то станет поменьше. А если там вообще "пакет сока", то будет экономичным только в случае езды по городским пробкам. Здесь двигатель 1,2, хоть и трёхцилиндровый, но объёмом соответствует "копейке", так что много потреблять не будет. -1ОТВЕТИТЬromman Показать еще 6 Являючись власником Спортейджа 2018 (дизель механіка) і Кросланд Х фул лед 6АТ 2019, також оранжевого (купив дружині), з автором можу поспорити по деяким моментам. 1. Динаміка. Спортейдж - нічим не поступається Кросланду. 2. Економічність. По місту рівно в два рази (!) дизель механіка економічніший за турбобенз на автоматі, при тому що на 200кг важчий. 3. Про надійність важко казати, але за 15 місяців володіння Спортейджем питань не виникало. Чому порівнюю свій дизель з бензои автомат? Бо по ціні Опель обійшовся би майже в ту саму ціну, що і Кіа по цінам на сьогодні. Клас авто різний, "рюшечок" в Опеля більше, але Спортейдж набагато комфортніше, по багатьом параметрам, авто. +1ОТВЕТИТЬDanubecaptain romman, автомобили обычно покупают под разные задачи. Если ездить по городу и не нужен размер Спортэйджа, то можно вполне и Кроссландом обойтись, тем более, что из-за своей "вэнистости" он внутри совершенно не выглядит тесным. Разве что на задних сидениях втроём будет тесновато, но это обычно учитывается до покупки. +2ОТВЕТИТЬvvvolf За відгук лайк! |
Opel Astra
2010