Отзыв о Opel Crossland X 2019 года
2019
внедорожник,
автоматическая коробка передач,
, пробег - 2000 км, двигатель - 1.2 turbo бензин, комплектация - Invitation
Автор: Роман (Украина, Киев) 14.05.2020 Расход в городе: 10.5 л/100км, по трассе: 6.0 л/100км, средний: 8.0 л/100км
Почну не стандартно. Але тим хто придивляється дане авто, раджу спочатку проїхатись конкретно на тому авто яке будете купляти. По рівній дорозі і перевірити чи не веде в бік. Бо як виявляється і таке може бути, навіть після корекції розвалу-сходження, заміни місцями коліс і т.д. І це можливо масова проблема, або одинокі екземпляри. Чекаю вирішення проблеми від постачальника Опеля PCA Україна. Хоча перша відповідь була в стилі - ваші проблеми - наклон дороги, вітер, шини, тиск повітря. Плюсы автомобиля: Якісний салон, купа фішечок і сучасних систем, динамічний двигун. Минусы автомобиля: Веде в бік, розвал/сходження нідочого. Брак? Конструкторська помилка? Розхід палива по місту не відповідає заявленим характеристикам. Совет покупателю: Після того як проблема з напрямком руху вирішиться, я буду радити для покупки дане авто і відкорегую відгук. А поки, всі хто хоче купити Опель Кросланд Х - сідайте конкретно на екземпляр який буде вашим і проводьте тестдрайв по прямій. Peugeot 2008 і Citroen C3 Aircross на одній платформі. На них я б теж це перевірив, навсякий випадок. Обсуждение отзываSer Gio Показать еще 2 Дуже цікаво виходить з перекиданням коліс, то вліво тягне, то вправо...А у вас колеса штатні? Проблема зразу проявилася чи після того як на шиномонтаж з'їздили? romman Ser Gio, @Ser Gio, Тягнуло з салону, просто довго не їздив по шосе. А тут останнім часом довелось. Що на зимовій гумі, шо на літній базовій. Сьогодні придивився - таке відчуття що це не розвал, а щось з кермом. На ямках, відпущене з рук кермо саме відходить в сторону. Із-за цього авто веде. Навіть якщо уклон дороги більший спправа, веде туди ж. ОТВЕТИТЬShep romman, возможно надо просто сделать адаптация датчика положения руля, незнаю как на ореоле делается, а на вагах подключается комп , и там активируется такая адаптация , у меня такое было после того как мне заливали прошивку руля от другого авто, на приборку появился значек руля и надо руль до упора в одну сторону , потом до упора в другую повернуть и все. как раз этот датчик , у вага он называется g85 отвечает за ровный ноль, и иногда его надо даже после сход развала адаптировать. спросите у сервисменов , есть ли такой датчик у вас и чтобы она запустили компьютером его адаптацию. хотя конечно если они пытались решить вопрос , они это первым делом должны были сделать.но всякие рукожопы попадаются... +7ОТВЕТИТЬRoman Novikov Показать еще 5 Покупал Opel CrosslandX в январе 2020, машина 2019 года производства. Сейчас пробег 5433км, средний расход (смешанный цикл) от 6.2л на 100км до 7л на 100км, в зависимости от пробок и как давить на "тапку". Проблемы с рулевой отсутствуют. Пока норм, доволен. Надеюсь Ваша проблема с рулевой разрешится и будете наслаждаться авто. +4ОТВЕТИТЬErickChe Roman Novikov, детальний відгук з фото писати будете?))) ОТВЕТИТЬRoman Novikov ErickChe, думаю уже нет смысла писать отдельный отзыв) тут в комментариях уже много написано +1ОТВЕТИТЬromman Показать еще 3 Є нестиковка. Ви кажете що авто базове, тобто комплектація Енджой 2019р для України. Нижчі сюди не завозили. Але в таких комплектаціях монітор БК тільки кольоровий. А у вас "піксельний". Roman Novikov romman, я машину брал в салоне по адресу ул.Семьи Хохловых 9а. То что в базовой комплектации не цветной дисплей, я заметил сразу т.к. на тесте катался на машине в топовой комплектации. В принципе обе комплектации я осмотрел внимательно, 3 раза был в салоне и сравнивал enjoy и innovation. romman На днях поїду другий раз до дилера з приводу керма. Скажу щоб датчик положення керма перевірили, якщо знають що воно таке. Про результати відпишусь +3ОТВЕТИТЬromman Показать еще 3 Shep, Був вчора на сервісі. Сказали що вже робили процедуру калібровки керма на іншому авто з моєю проблемою. І нажаль нічого не допомогло. Конструктивна особливість і з нею нічого не зробиш. Пожали плечами, поспівчували і все. no-name romman, Доброго дня, при виборі авто шукав дефекти у європі на https://car-recalls.eu. Наразі там бачу 2 проблеми, які можуть бути (в теорії) актуальними для вашого випадку, якщо воно 2019-го модельного року, принаймні вони стосуються підвіски. Georgis Показать еще 21 Сегодня проехался на тест драйве Crossland X. Тоже самое было, на трассе при езде более 80км/ч очень сильно тянуло в право. Когда сказал об этом представителю opel, получил ответ что потоки ветра или развал нужно сделать. Вообщем реальная проблема. +2ОТВЕТИТЬflusspferdchen Показать еще 3 якщо від перестановки коліс змінився напрямок з'їзду, то справа у колесах, або датчиках в колесах (можливо навіть в одному конкретному колесі). ви не пробували ESP вимикати? ОТВЕТИТЬflusspferdchen flusspferdchen, спробуйте на пустій ділянці дороги виконати розгін до певної швидкості, рівномірний рух і потім поступове гальмування. вимкніть усі елкектронні асистенти і повторіть алгоритм. зафіксуйте на якому етапі машину повело вбік. мені здається що справа може бути у датчиках обертання коліс, тим паче що ви міняли гуму між сезонами, а диски лишились на місці. якщо якесь колесо/сторона, пригальмовує швидше, то і машину мало би повертати в той бік ОТВЕТИТЬЛюдмила Яворская Добрий день.В мене теж Опель Кросленд Х і така ж проблема,тягне руль вправо.Зробили розвал,на Столичному Шоссе,там де і купували авто-нічого не допомогло.... Записалася знову,знову зробили розвал і знову нічого!!!!! Це жахливо...так напрягає постійно поправляти руль +2ОТВЕТИТЬromman Добрий день. На днях замінив шини на зимові. І тяга в сторону практично пропала. Може дійсно щось з заводськими шинами ОТВЕТИТЬЛюдмила Яворская Я змінила шини тиждень тому,все одно тягне в право. Спробую зробити розвал на ІЛТА ( вони обслуговують Опель),але там дорожче на 500 грн)) ОТВЕТИТЬ |
Opel Astra
2010